שומן=שמן....אני לא ממש בטוח בכך

למדנו לפחד משומן.
כן כן לפחד ולהוריד כמה שרק אפשר מכמויות השומן.
פס לבן בסטייק היה נחשב לרעל ושלא נדבר על שמנת או חמאה אז מה הסיפור מאחורי כל זה?
הרעיון היה הגיוני-מורידים שומן=פחות שמנים... אבל זה לא כל כך עובד.
תראו את המגמה בעולם, השמנה בארה"ב מוגדרת כמגפה והיום יש יותר ויותר אנשים שסובלים ומתים כתוצאה מהשמנה.
יותר אנשים אוכלים 0% שומן ומשיכים להשמין אז מה הסיפור?
התשובה היא ארוכה וקשורה בשבירת מוסכמות של החברה.
מספיק שתדברו עם כל רופא או תזונאי שיגיד לכם כמה פלאו זה מסוכן ואסור לצרוך שומן...
אבל יש יותר ויותר מחקרים שמראים אחרת.
יש יותר ויותר אנשים שמדוחים על שיפור בהרגשה וביכולת כתוצאה מתזונה מאוזנת יותר ונקייה יותר.
אני לא תזונאי ואסור לי להגיד לכם מה לאכול אבל אני יכול רק להעלות כמה מאמרים ולעודד אתכם לראות עוד צד של פירמידת המזון.
אתמול חלבון היום שומן:
קישור 1 מגזין הטיים
קישור 2 סיינס דיאט

WOD 17/6 יום שלישי
warm up: 
משחקי פתיחת טוחי תנועה
הכנה של הרגליים

OLYlifting
  • קליין
  • חזרה ותרגול
  • 8X3
7 min AMRAP
  • 3 HPC כבד
  • 3 c2b
  • 5 HPC
  • 5 c2b
  • וממשיכים בספירה עד סוף הזמן
  • 3-5-7-9-11-13-15-17

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה